Stor framgång i spelvärlden

Tsm_Myth har blivit närmast ett orakel inom spelvärlden och han har roat massvis med människor med hans underhållande live-sändningar och videor. Myth, vars riktiga namn är Ali Kabbani, fick sitt stora genombrott under hösten 2017 då han började spela Fortnite Battle Royale på plattformen Twitch. Myth hade redan innan detta funnits och medverkat på plattformen men hade då endast spelat andra spel som till exempel skjutspelet Paragon utan att nå någon större framgång. Tsm_Myth har nu, mot de flestas förmodan, lyckats kommit upp i hisnande fyra miljoner följare. Om detta inte räcker kan det även tilläggas att han har lyckats få ihop över 60 miljoner visningar.

När Tsm_Myth började spela Fortnite under 2017 blev han snabbt känd. Han blev snart klassificerad som en av världens bästa spelare och fick kontakt med hela Fortnite-gemenskapen genom hans uppskattade live-sändningar på Twitch. Han uppges oftast vara mest känd för hans banbrytande byggteknik i spelet, vilket ofta ger honom ett stort övertag. Tidigt under 2018 signerade Myth ett kontrakt med det amerikanska e-sport laget Team SoloMid och han har nu rollen som lagkapten. Laget består utöver han själv av spelarna Daequan, Darryle “Hamlinz” Hamlin och Juan “CaMiLLs” Camilla. Laget har tillsammans deltagit i stora turneringar där Ninja Vegas Tournament som spelades i april 2018 är ett exempel på detta.

Även känd på YouTube

Tsm_Myth är även väldigt känd från sin YouTube-kanal vid namn “Myth” som skapades redan den 3 november 2013. Här laddar Ali Kabbani upp videor på när han spelar och detta uppskattas av hela spelvärlden. YouTube-kanalen har över tre miljoner visningar och tickar sig för var dag som går allt närmare fyra miljoners-gränsen. Under hela kanalens existens, som har varat i snart fem år, har kanalen samlat ihop mer än 200 miljoner visningar. Myth laddar upp nya videor nästan var dag och de består vanligtvis av en Fortnite-match som han spelar tillsammans med sina kamrater. Kanalen är ett verkligt bevis på att Myth är enormt populär inom Fortnite-gemenskapen.

Ung och framgångrik

Ali Kabbani är en ung man i sina bästa år. Han är endast 19 år och har redan lyckats nå stor framgång. Myth föddes i Dearmon i delstaten Michigan, USA. Han uppges av flera källor ha haft ett stort intresse för dator- och tv-spel från en tidig ålder. Redan när Ali Kabbani var fyra år började han spela tv-spel och började på så sätt skapa sin stora passion. Hans stora framgång på Twitch och andra plattformar är ett tydligt bevis på hur han lyckats ta till vara på sin passion och fått möjligheten att ägna sitt liv åt det han älskar mest – att spela och underhålla.

Spelar ofta med andra kända streamers

Tsm_Myth är en av de kändaste Fortnite-spelarna som håller till på plattformen Twitch, vilket skapar en underbar möjlighet att spela med andra toppspelare och på så sätt skapa ännu bättre underhållning för tittarna. Vanligt förekommande gäster har bland annat varit den väldigt kända profilen summit1g samt den kvinnliga spelaren Pokimane. Kombinationen av två stora gemenskaper från två stora profiler skapar en vi-känsla på plattformen och detta är något som av många menas vara helt unikt för spelvärlden och som skapar en stor och underbar gemenskap. Självklart är även hans bekanta lagmedlemmar vanligt förekommande. Framförallt profilerna Hamlinz och Daequan som Myth delar ett hus med i Kalifornien, USA.

Sammanfattning

Tsm_Myth är en spelare och profil som har tagit Fortnite- och spelvärlden med storm. Med hans unga ålder på 19 år har han lyckats med vad andra endast kan drömma om. Han har både en framgångsrik YouTube- och Twitch-kanal som dagligen drar in hundratusentals visningar. Han har tillsammans med hans tittare skapat en gemenskap som både underhåller och skapar vänskap. Efter att tidigare ha sett sig själv som vilken streamer som helst på Twitch är han nu en av de mest framgångsrika på plattformen. Tsm_Myth har lyckats forma sitt liv efter sina stora passioner i livet som han har ägnat sig åt sedan barnsben och förhoppningsvis kommer han kunna göra det även i framtiden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *